Nova poznanstva

Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva(sljedbenici) koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

Popularni postovi

Želim znati ko mi je suđena osoba

Suđeni ili suđena osoba.Može se saznati pomoću ove bajalice.Mnogi su uspjeli da to saznaju.Ipak nekoliko ih se razočaralo jer su mislili ili mislile da je to princeza ili princ iz bajke ali  život nije bajka.Sjećam se nekih osoba koje su ovo koristile.Ova priča je zasnovana na izjavama onih kojima se ovo dogodilo.Neko će odmah reći,ma to je bez veze.Možda,ali tako je bilo.Možda je slučajno.

Ko želi da sazna ko mu je suđena osoba neka slijedi upute:

Djevojke su te koje su koristile ovaj trik,koji bi svaki put upalio.Mogu i muškarci naravno saznati ko im je suđena osoba. 
Navečer kada se treba ići na spavanje,oguli se cijela jabuka, ali tako da se kora nigdje ne prekine.Jabuka se pojede,a ona kora(oguljina)se zamota u papir i stavi pod jastuk. Zatim se poželi da se u snu vidi onaj suđeni,onaj za koga će se ta djevojka udati. Ovo mogu i momci da urade ,isto ide.Kada ujutro ustane ona prvo razmišlja koga je sanjala,jer se san može zaboraviti. Ako se sanja osoba koja se ne zna,nema veze upoznat će se nekad kada bude vrijeme,ali to je ta osoba. Tu nema greške.Zašto?Svi slučajevi koji su do sada poznati da su ovo probali bili su istiniti i ostvarili su se.Ja znam nekoliko djevojaka koje su ovo uradile i san se obistinio,postao je java.Kao i mjesto i ono što se dešavalo u snu u kojem su vidjele svoje suđene muževe,sve je poslije bilo java. Jedna djevojka je sanjala svog poznanika i mislila je :"Ma nema od toga ništa ,to je laž",ali poslije nekoliko mjeseci su počeli da se zabavljaju i vjenčali su se.Onda je svoj san ispričala svima.Znači ne košta ništa a može biti svašta.

tags:suđeni,suđena osoba,bajanje,narodno vjerovanje,djevojke,

Nema komentara:

Objavi komentar