Nova poznanstva

Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva(sljedbenici) koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

Popularni postovi

Rijaliti Dvor

Manel je zaplakala kada je saznala da mora prva izaći iz dvora.Gledaoci su upravo njoj dali najmanje glasova.Što mi znamo o Manel?
Ona je rodom iz Tunisa, ali  zbog posla živi i radi u Hrvatskoj, gdje radi kao modni dizajner i košarkaški trener. Manel je u svojoj zemlji bila košarkašica i misica za 2002. godinu.
Zbog svog egzotičnog izgleda i činjenice da neodoljivo podjseća na svjetski poznatu Naomi Kembel, Manel u Hrvatskoj svi oslovljavaju sa “crna pantera”.
Manel je rođena 1983. u Tunisu, roditelji su joj Arapi. Sasvim je slučajno  u Tunisu  upoznala svog supruga Dalibora, koji je tamo bio na ljetovanju u hotelu gdje je ona radila kao animatorka.
Eto počelo je ispadanje,kako će ići dalje vidjet ćemo.Neki su već našli sebi prisne prijatelje.A Bogami neki se već faćkaju.Ko zna možda se ljubav rodi ,ona ljubav na prvi pogled uvijek ima smilsa.

Za one koji ne mogu čekati što će dalje biti ovdje je show Dvor uživo.

Nema komentara:

Objavi komentar