Nova poznanstva

Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva(sljedbenici) koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

Popularni postovi

Tražim društvo

Tražite društvo,dosadno vam je ,ne idete u klubove,kafiće,restorane,šetnje,izlete,kino,pozorište pa gdje idete ili izlazite?Da li ste šetali svojim mjestom,gradom,prirodom pričali sa nekim nepoznatim ili malo poznatim osobama ,da li se znate nasmijati ako vam neko nešto kaže ili ste ozbiljni i mrzovoljni?
Ovdje možete naći nova poznanstva,pa malo se otvorite nemojte biti zatvorena osoba,sramežljiva,preozbiljna.Ako tražite društvo ,novo poznanstvo ili bilo kakvu osobu s kojom možete časkati ili popiti piće ovdje probajte ili neki savjet pokupite sa ove stranice.Ako do sada niste našli novo društvo to jest društvo za svakodnevno druženje,na ovoj stranici ima više stranica koje vam nude nova poznanstva neko bi volio neko poznanstvo koje ima veze sa poslom i to ima ovdje.Tu ima mnogo ljudi raznih zanimanja i godišta svi oni žele nova poznanstva i društvo.


tags:novo društvo,novo poznanstvo,

3 komentara:

  1. Imam 52 g jako sam usamljena,ovomputem bi željela naći osobu koja je spremna sa mnom popričati,ali iskreno da ne traži nešto od mene osim divnog i iskrenog prijateljstva,ako se dobro i iskreno upoznamo spremna sam popiti kavicu,mada skoro pa i ne izlazim,ali shvatila sam da zatvarajući se u kuću i biti nečija sluškinja mene vodi u propast,trebam hitno iskreno prijatelstvo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da,mnogo je usamljenih osoba.Puno je više usamljenih nego što to neko misli.Za početak je dobro učlaniti se u neko društvo ili više društava,zajednica ako ne u svom mjestu onda neko mjesto do.Dok na internetu ima toliko zanimljivih stranica za chat ali nije to baš sigurno za one koji mudro razmišljaju, zna se to obiti o glavu jer ne znaš ko je s druge strane?Da li su te osobe u braku već i sada samo flertuju ili joj,ne znamni ja.Užvio je bolje i sigurnije.Nasmijane osobe su mnogo komunikativnije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

    OdgovoriIzbriši