Nova poznanstva

Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva(sljedbenici) koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

Popularni postovi

Pravi prijateljiPomozite prijatelju ili prijateljici koji imaju problema sa zdravljem.Na primjer bole ih zglobovi,kosti isl.Kod reumatskih bolova ,bolova zglobova kod psorijaznog artritisa pomaže čaj i obloge od bobe,smreke ili kleke.Uzeti bobice i zdrobiti ih  i priviti na bolno mjesto zatim piti čaj od bobe koji je efikasan za ublažavanje bolova.
Popariti u jednu šolju  kašičicu zgnječenih plodova kleke-smreke,poslije 10 minuta zasladiti medom i piti dvije šolje dnevno.
Uz ovo efikasno je u etarsko ulje od kleke utrljavanjem ublažavamo bol i pospješuje se zarastanje rana ako ih ima.Zabranjeno je suho meso i sve što je kiselo te kafa, alkohol.... 
Tako da ako imate prijatelja-icu sa ovim problemom možete se više zbližiti tako što ćete im pomoći da ozdrave,jer tada se prijatelji pravi prepoznaju.


tags:bolovi,arstritis,čaj,

Nema komentara:

Objavi komentar