Nova poznanstva

Nađite društvo ovim putem tako što ćete pratiti ovu stranicu te će oni koji žele društvo naći vas preko prijave za nova poznanstva(sljedbenici) koja se nalazi na lijevom gornjem dijelu ove stranice i tu je uvijek otvorena za vas.autor

Popularni postovi

Tražim prijateljstvo,ali neznam kako to da ostvarim? dio


Na oko izgleda da je jednostavno naći prijatelja-icu,nekima je tako jednostavno,a drugima?Naći prijatelja-icu nije problem,koji-a će da odgovara vašim zahtjevima,nekada je dovoljan pogled i strvar je  gotova.

Danas ,ako je muškarac stidljiv ili obratno ,možda će djevojka pokrenuti razgovor,to je normalno i za druženje i nova poznanstva nije važno ko je prvi progovorio,važno je ono što dalje slijedi.
Mnogima  treba puno vremena i godina da se oslobode neke treme,straha,predugog razmišljanja kako uspostaviti kontakt sa nekom dragom  osobom ili osobom s kojom biste željeli da se družite.

Odrasli muškarci pribjegavaju alkoholu koji će ih opustiti,ili drugim stvarima na koje su navikli ili probali pa im je uspjelo.
Iskustvo dolazi s godinama,oni pričljiviji su uvijek bolje prolazili,treba biti veseo-la i sve ide kako treba.

Ozbiljni teže prolaze u novim prijateljstvima,jer svi misle da je to preozbiljna osoba,ljuta,agresivna ,ne želi nova poznanstva.Ali u mnogim tim mrgudima i mrgudicama živi jedna osjećajna osoba željna društva,ali nezna kako to da ostvari.Potrebna je pomoć takvim osobama,kada probiju led ,onda su to sasvim druge osobe.

tags:želim prijateljstvo,odrasli muškarci,osjaćejna osoba,muškarac stidljiv,

Nema komentara:

Objavi komentar